Venstre felt
Informasjon om opptanking av heiskort
8. oktober 2013

"Steg for steg"-forklaring for å tanke opp skipass online

Skriv antall og typer skikort du ønsker å tanke opp. Trykk neste

Legg inn keycardnummer på de skipassene du ønsker å tanke opp med eierinformasjon og når opptankingen skal gjelde fra. Gå til kassen for å betale
I kassen fylles ut navn, adresse, e-post og telefon / mobil.
Betaling med kredittkort er trygt og enkelt. Du taster inn kredittkortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskode (CVV2). Ingen får fysisk se ditt kredittkortnummer gjennom hele betalingsprosessen. 
Alle transaksjoner skjer i norske kroner (NOK).
Når du kjøper billetter blir ditt/dine KeyCard oppdatert umiddelbart og beløpet blir trukket fra ditt kort med en gang. Pga forsinkelse i overføring til skisenteret, kan det ta opp til 15 minutter fra KeyCard er tanket opp, til kortet fungerer i skiheisen.

Kjøpte billetter blir ikke refundert.

Dine personopplysninger blir oppbevart trygt hos oss. Vi videresender eller selger ikke personopplysninger til tredjepart. Du vil ikke få e-post fra oss med mindre du aktivt gir oss ditt samtykke til dette.

Trykk så på bestill og betal. Da aksepterers også skisenterets betingelser.

Her velges betalingsmetode, før betalingen bekreftes og betalingen er godkjent. Du vil da motta en mail med bekreftelse på at skipasset er tanket
 
Minimumsalder for handel på nettsiden er 18 år

GENERELLE KJØPSBETINGELSER

Ordrebekreftelse
Ordrebekreftelsen inneholder informasjon om type heiskort med korresponderende keycard som er oppdater, i tillegg til betalingsinformasjon.

Pris
Produktenes pris er oppgitt i norske kroner og er inkl. merverdiavgift, kunden mottar ordrebekreftelse per epost fra oss.


Angrerett
Opptankede keycard / biletter blir ikke refundert

Betalingsbetingelser
Når du kjøper billetter blir ditt/dine KeyCard oppdatert umiddelbart og beløpet blir trukket fra ditt kort med en gang. Pga forsinkelse i overføring til skisenteret, kan det ta opp til 15 minutter fra KeyCard er tanket opp, til kortet fungerer i skiheisen.


Sysendalen v/Hardangervidda Ski og Fjellsport AS er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden. Sysendalen v/Hardangervidda Ski og Fjellsport AS benytter Dibs som betalingsformidler og 3D Secure inngår som standard DIBS internett-løsninger. Les mer om 3D Secure på http://www.verifiedbyvisa.com/ og www.securecode.com. 
DIBS betalingsløsning oppfyller kravene for PCI (Payment Card Industry Data Security Standard) og ble PCI-sertifisert i 2005.


Dine rettigheter
For svar på spørsmål som angår dine rettigheter som kunde, kan du kontakte Forbrukerrådet på telefon 81558200. Internettadresse
http://www.forbrukerportalen.no/
Personvernpolicy for
Sysendalen v/Hardangervidda Ski og Fjellsport AS 
 

 

Korttype Voksen Ungdom
 AntallPrisar NOKAntallPrisar NOK
Heiskort